HOORTOESTELLEN

Hoor je slecht?

Slecht horen en slecht zien: Velen kunnen zich nog herinneren hoe het was om voor de eerste keer een bril of een leesbril te dragen. Plotseling werden de details van de groene blaadjes aan de bomen weer zichtbaar en kon u weer ontspannen de krant, of op een afstand de verkeersborden lezen.

Slechthorendheid is meestal net zo eenvoudig op te lossen. Dus wanneer u merkt dat u de gesprekken niet goed meer kunt volgen en de radio en televisie steeds harder moeten, kom dan eens bij ons langs voor een hoortest. Ook deze test is bij ons gratis en vrijblijvend!

Wanneer u eens een hoortoestel wilt proberen dan kunt u een afspraak maken om samen met Christian, audicien, een toestel uit te zoeken dat wordt afgestemd op uw gehoorverlies en levensstijl. Dankzij de moderne techniek maken hoortoestellen het mogelijk om uw vroegere gehoor grotendeels terug te krijgen en bovendien zijn ze ook nog eens vrijwel onzichtbaar geworden.

De hoortoestellentechniek blijft in beweging en zo zijn er nu hoortoestellen die u kunt bedienen met uw smarttelefoon, draadloos streamen van tv en  muziek.  Ook zijn de hoortoestellen van Starkey oplaadbaar. Geen gedoe meer met batterijen die leeg zijn.

Waarom niet proberen dus!!                

Wij zijn leverancier van Starkey, Kind met Siemens technologie en Audifon hoortoestellen.

Voor gehoorbeschermers zijn wij dealer van o.a. Pluggerz

U krijgt de hoortoestellen grotendeels vergoed. Hoeveel U vergoed krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekering. Christian zal dit met u bespreken.

Voor meer informatie:

Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groet,
Paul en Christian Beek